AJ-METSÄ OY

Yhteistyössä AJ-METSÄ OY:n projekti-insinöörin kanssa nostimme yrityksen näkyvyyttä verkossa. Ennen vuotta 2018 AJ-METSÄ OY oli toiminut 50 vuotta täysin ilman kotisivuja.

Projektin eteneminen

AJ-METSÄ OY oli laatinut haluamastaan kotisivujen sisällöstä Microsoft PowerPoint-esityksen. Kotisivujen ulkoasu ja rakenne toteutettiin PowerPoint-esityksen pohjalta niin, että se mukautuu käytettävän päätelaitteen näytön koon mukaan. 

Sivuille luotiin käytettävyyttä helpottavia suoria linkkejä, joiden avulla soittaminen ja sähköpostin lähettäminen on helppoa.

Kotisivuilta löytyy myös kuvagalleria, jota on mahdollista laajentaa kuvien määrän lisääntyessä. Suorat linkit yhteystyökumppaneiden sivuille on löydettävissä vaivattomasti Yhteistyökumppanit-sivun alalaidasta.

Projekti saatiin päätökseen kahdeksan viikkoa aloituspalaverin jälkeen.

Tutustu tarkemmin, kuinka me yhteistyössä kanssasi toteutamme myyvät, mobiiliystävälliset kotisivut yritykselle.

Testaa, kuinka nykyiset yrityksesi kotisivut löytyvät hakukoneista. Raportissa parannusehdotuksia näkyvyyden lisäämiseksi.

AJ-METSÄ OY – Koneellista puunkorjuuta Meri-Lapin alueella

Yhteistyö­kumppanimme sanat

Suunnittelin AJ-METSÄ OY:lle ja Koneurakointi Koivistot Oy:lle kotisivujen sisällön ja  layoutin. Pähkäilin, muokkasin ja lopulta sivut alkoivat olla mieleiset minulle ja yrittäjille. Hankin kaksi pussillista kirjallisuutta, miten saisin suunnitelman toteutettua ja koodattua valmiiksi sivustoksi. Mitä enemmän luin, sitä varmempi olin, etten saisi kaikkia vivahteita sivustolla onnistumaan. Samaan aikaan tutustuin Janiin, ja kysyin voisiko hän toteuttaa kotisivut valmiiksi. Jani lupautui ja kotisivut valmistuivat juuri sellaisiksi kuin ne olin suunnitellutkin. Suosittelen UolevIT:tä ja Jania!

Päivi Koivisto

Projekti-insinööri, Koneurakointi Koivistot Oy

Kaipaako sinun yrityksesi kotisivut lisää näkyvyyttä verkossa?

Tarvitsetko lisää näyttöä ennen päätöstä ottaa meihin yhteyttä?

Pin It on Pinterest