Arctic Doll

Yhteistyössä Arctic Dollin toimitusjohtajan kanssa toteutimme yritykselle tukkuverkkokaupan. Verkkokauppa helpottaa yrittäjän arkea tuotetilausten yhteydessä verrattuna aiempaan.

Projektin eteneminen

Arctic Doll on Suomen ainoa toiminnassa oleva nukketehdas, jonka historia ylettyy vuoteen 1953 saakka. Yritys myy ja valmistaa nukkejen lisäksi muun muassa puukkoja, puuleluja, porotossuja ja poronkarvatuotteita pääasiassa yritysasiakkaille.

Tukkuverkkokaupan idea yrittäjällä oli lähtenyt käytännön syistä; tarvetta oli tehostaa ja helpottaa tuotetilausten käsittelyä ja vastaanottoa. Aiemmin yritykselle tilauksia saapui sähköpostitse, puhelimitse tai Facebook Messengerin kautta, jolloin niiden hallinta oli hankalaa.

Näistä lähtökohdista yritykselle lähdettiin suunnittelemaan ja toteuttamaan WooCommerce-verkkokauppaa.

Erona perinteiseen WooCommerce-verkkokauppaan Arctic Dollin kaupasta pystyy tekemään tilauksen vain yritysasiakkaat. Yritysasiakas lähettää yrityksen nimellä ja y-tunnuksella rekisteröitymispyynnön, jonka Arctic Doll joko hyväksyy tai hylkää. Hyväksymisen jälkeen pyynnön lähettäjä saa ilmoituksen sähköpostiinsa, että kauppa on kokonaisuudessaan käytössä; tuotteiden hinnat näkyvillä ja tilauksen tekeminen mahdollista.

Yksityisasiakkaat ja muut sivustolla vierailijat pääsevät kuitenkin ihailemaan tukkuverkkokaupan tuotteita ja niiden kuvia – näkemättä hintoja. Kaikki muut tukkuverkkokaupan sivut ovat myös nähtävillä ilman rekisteröitymistä.

Tukkuverkkokaupan maksut tapahtuvat vielä toistaiseksi yrittäjän itse paketin mukana laittaman laskun mukaan. Verkkokauppaan on myöhemmin mahdollista lisätä verkkomaksuominaisuudet.

Muutama fakta kaupasta:

  • noin 350 tuotetta per kieliversio
  • neljä kieliversiota (suomi, englanti, kiina ja japani)
  • yksi variaatiotuote (tuotteen eri koot valittavissa)

Verkkokaupassa on käytössä SSL-salaus, jolla yritysasiakkaiden syöttämät tiedot pidetään turvassa. Kaupan kävijöitä seurataan Googlen ilmaisilla Google Analytics ja Google Search Console -työkaluilla.

Testaa, kuinka hyvin yrityksesi kotisivut pärjäävät kilpaijoidesi sivuihin verrattuna

Arctic Doll – Kotimaista nukketuotantoa jo vuodesta 1953

Woocommerce-kauppa myös sinun yrityksen myyntiä lisäämään?

Tarvitsetko lisää näyttöä ennen päätöstä ottaa meihin yhteyttä?

Pin It on Pinterest