Rovaniemen Taksipalvelu Oy

Yhteistyössä Rovaniemen Taksipalvelu Oy:n hallituksen puheenjohtajan kanssa uudistimme yrityksen vanhat kotisivut uuteen kukoistukseen.

Projektin eteneminen

Rovaniemen Taksipalvelu Oy on vuonna 1995 perustettu moderni, lappilainen kuljetusyhtiö, jonka palveluihin kuuluvat taksikuljetukset sekä tilaus- ja edustusajot.

Rovaniemen Taksipalvelu Oy:n verkkosivut kaipasivat päivitystä ja sitä ne myös saivat. Sivuista rakennettiin nykyajan vaatimusten mukaan selkeä ja käyttäjäystävällinen kokonaisuus. Käyttäjäystävällisyyttä ajatellen sivuille luotiin mobiilissa toimivaksi sivun alaosa, josta voi pikaisesti soittaa itselleen kuljetuksen. Tämä alaosa liukuu pois näytön edestä, kun sivuilla vierailija haluaa tutkia sivujen sisältöä tarkemmin.

Verkkosivuille luotiin Meille töihin -osio, josta löytyy helppokäyttöinen rekrytointilomake. Lomakkeeseen on mahdollista liittää jo valmiiden kysymysten lisäksi kaksi erillistä .pdf-tiedostoa.

Verkkosivuilta löytyy SSL-salaus, joka takaa turvalliset selaushetket sivustolla vierailijoille sekä parantaa sivujen näkyvyyttä hakukoneissa. Sivustolla on asennettuna myös Google Analytics ja Google Search Console -työkalut, joilla voidaan tarkkailla muun muassa sivustolla vierailijoiden määrää.

Testaa, kuinka hyvin yrityksesi kotisivut pärjäävät kilpaijoidesi sivuihin verrattuna

Rovaniemen Taksipalvelu Oy – Määränpäänä tyytyväisyys

Kaipaako sinun yrityksesi kotisivut päivitystä tähän päivään?

Tarvitsetko lisää näyttöä ennen päätöstä ottaa meihin yhteyttä?

Pin It on Pinterest