SANTA LINE

Yhteistyössä SANTA LINE:n työntekijän kanssa uudistimme yrityksen vanhat, hakkeroidut kotisivut. Kotisivujen tietoturva on luonnollisesti nykyään huomattavasti paremmalla tolalla!

Projektin eteneminen

SANTA LINE on Rovaniemen Taksipalvelun aputoiminimi, joka keskittää toimintansa pääosin Rovaniemellä matkaileville ulkomaalaisasiakkaille. Tarjonnasta löytyy räätälöityjä kuljetus- ja VIP-kuljetuspalveluita.

SANTA LINE:n vanhat kotisivut olivat joutuneet hakkeroinnin kohteeksi – lähtötilanne projektille oli mahdollisimman haastava. Yhteistyössä SANTA LINE:n työntekijän kanssa pääsimme pian yhteisymmärrykseen kotisivujen vaatimuksista ja tavoitteista.

”Kotisivujen on toimittava ilman ongelmia mobiilissa, tableteissa ja tietokoneissa. Asiakkaiden tulee löytää kotisivut mahdollisimman hyvin hakukoneilla, ja sivujen tulee ohjata vierailijat ottamaan yhteyttä joko soittamalla suoraan tai yhdeydenottolomakkeen kautta.”

Vaatimusten, kohderyhmän ja tavoitteiden kautta sivustosta luotiin luonnollisesti mobiiliystävällinen ja englanninkielinen. Mobiilissa käyttäjäystävällisyyden ja konversioiden optimoimiseksi sivun alalaitaan luotiin osio, josta puhelinnumerot ovat vierailijan saatavilla kokoajan. Ne liukuvat sulavasti kuitenkin pois näkyvistä vierailijan vierittäessä sivua alaspäin – ja palaavat näkyviin ylöspäin sivua vieritettäessä.

Kotisivujen tietoturva on tänä päivänä myös otettu tarkemmin huomioon. Sivustolle on asennettu ilmainen SSL-sertifikaatti, joka turvaa sivustolla vierailijoiden lomakelähetykset tehokkaasti.

Kotisivujen vierailijoiden seurantaa uudistettiin ja tehostettiin sivuston uudistuksen yhteydessä. Käytössä on ilmaiset Googlen seurantatyökalut – Google Analytics ja Google Search Console. Seurantatyökaluista saatavan datan perusteella kotisivujen näkyvyyttä hakukoneissa voidaan parantaa.

Testaa, kuinka hyvin yrityksesi kotisivut pärjäävät kilpaijoidesi sivuihin verrattuna

SANTA LINE – Arctic Transfer Service

Mobiili­­ystävälliset kotisivut myös sinun yrityksellesi?

Tarvitsetko lisää näyttöä ennen päätöstä ottaa meihin yhteyttä?

Pin It on Pinterest